Werkwijze

Na prijsovereenstemming stuur je mij per mail de in te spreken tekst toe. Ik zal aandachtig kijken of de geschreven tekst goed uitgesproken kan worden (dus als ‘spreektaal’ goed geschreven is). Ik kan, mocht je daar prijs op stellen, eventueel tekstuele verbetervoorstellen doen. Met jouw aanwijzingen en de gewenste tone-of-voice, sfeer en gevoel zal ik thuis de tekst (voice-over/commentaar) inspreken.

De opname kan als je wilt in zijn geheel (na)bewerkt (schoon opgeleverd) worden. Vervolgens zal ik het ingesproken audiobestand als WAV of MP3 daar waar jouw voorkeur naar uitgaat via Wetransfer naar je toe sturen. Ik kan over het algemeen snel en makkelijk aanleveren (vaak dezelfde dag nog). Ik ben tevens ’s avonds en in weekenden beschikbaar.

Uiteraard kan ik ook indien je beschikt over een eigen opnamestudio bij jou op locatie het werk komen inspreken.