Introductie

Gouden Stem Producties

Een echte verrijking van jouw mediaproducties!

Welkom bij Gouden Stem Producties! Ik ben Soon Ah Olthoff, een professionele allround voice-over en stemactrice. Ik spreek met kennis, kunde en enthousiasme jouw mediaproducties in. Op een manier zoals jij het wil. In jouw of in mijn professionele studio. Met snelle levertijden, heldere voorwaarden en scherpe tarieven. Kortom: Ik ben de Gouden Stem voor jouw mediaproducties!

Tone of voice
Mijn stem wordt vaak omschreven als warm, helder, duidelijk en fris. Maar boven alles is mijn stem aangenaam om naar te luisteren. Met mijn professionele stem komt jouw creatie pas echt tot leven. Je productie en je boodschap krijgen meer kleur en je bereikt meer mensen.

Opdrachten
Als voice-over en stemactrice kan je me vragen voor:

* Radio en TV commercials
* Webvideo’s
* Bedrijfs- en instructiefilms
* Promo’s en trailers
* Voice-response
* Documentaires
* en meer!

Ervaring
Luister naar mijn voice–samples en laat je betoveren door mijn bijzondere stemgeluid. Volgens velen een duidelijke en mooie verrijking van jouw mediaproductie.